main content

Innovation er nøgleordet

Nøglen til vores - og din - succes er innovation og teknologisk udvikling. Q-PALL har et stærkt team af interne medarbejdere, som forsker i nye produkter til forsyning af eksisterende og nye markeder. 

Det er vores mission at altid at være i gang, fordi aktivitet betyder fremskridt. Vi konkretisere vores ideer gennem innovative produkter med tværfaglige visioner. Holdbarhed er et af de aspekter, som vi fokuserer på.

c93db1466f7142f6f1fa2b20beaac089.jpg

Medium paller

Medium syntetiske paller til mellem tung last udgør den yngste generation af plastpaller. I en pallereol kan disse mellemstore syntetisk paller bære en last på 1.000 kg. De er fremstillet af ét stykke og derfor kombinerer disse mellemstore syntetisk paller lav egenvægt med stor styrke. Dette resulterer i bedre ydeevne og lavere omkostninger for brugeren. Reolkapaciteten er baseret på en fast og jævnt fordelt last, hvilket overholder ISO: 8611-3.

Medium pallerne er et eksempel på vores innovative visioner. Hvor vi altid opfylder de seneste krav til branchen, hvor vi sætter fokus på en grøn politik, der optimerer omkostningerne.

Produktion og logistik

Q-PALL er stolt over at have bygget et verdensomspændende netværk af forhandlere, som er pålidelige og professionelle. Det gode samarbejde med vores forhandlere sikrer, at du som kunde altid får hjælp til at finde det rigtige produkt. Avancerede maskiner garanterer, at vores paller er af bedste kvalitet. Fordi vi styrer hele processen, kan vi opfylde dine ønsker på en hurtig og fleksibel måde, så din logistiske proces kan foregå så enkelt som muligt.