main content

DE ORANGE VÆRDIER | Q-PALL

Valget af syntetiske paller som erstatning for træ paller er logisk, da de opfylder dine ønsker om holdbarhed, effektivitet og miljøtekniske egenskaber. At vælge Q-PALL som din partner i denne forbindelse er også logisk, fordi det vil opfylde dit behov for en innovativ producent med sin helt egen filosofi. 

En virksomhed, der kan tilbyde de tekniske og logistiske betingelser, men også vil bidrage til optimal styring af din virksomhed på basis af vores viden om hele kæden - produktion, distribution og salg. Vi kalder denne filosofi: De orange værdier

CO2-reduktion

De syntetiske paller vi tilbyder er altid skræddersyede. Vores sortiment er usædvanligt stort. Pallerne er lettere, så du får mere netto-transportkapacitet. Dette medfører en reduktion af brændstofforbruget under transport. Produktionen finder sted der, hvor behovet for paller findes. Et meget effektivt system, hvor formen bliver transporteret til en af vores produktionsfaciliteter i Europa for at minimere transportomkostningerne og ligeledes reducere CO2 udledningen herfra. Ved afslutningen af vores produkters levetid genbruges palle-materialet. Endnu en måde hvormed vi bidrager til CO2 reduktion.

Genbrug

Vores produkter kan fremstilles af 100% genbrugte kunststoffer. Det er grunden til, at du foretager et grønt valg, når du vælger vores paller. De har en længere levetid, der garanterer, at energiforbruget og CO2 emissionen i forbindelse med produktionen, vil blive meget lavt. Desuden er pallerne vejrbestandige, de behøver ikke at blive behandlet med pesticider ved eksport, og der er ingen risiko for at beskadige dine varer på grund af splintret træ. Desuden tilbyder vi at tage de syntetiske paller tilbage til meget attraktive priser.

Optimering af omkostninger

Fra et økonomisk synspunkt vil din virksomhed få gavn af logistiske processer, som er så hurtige som mulige. Vi har de rigtige paller til alle specifikke anvendelser, så vil du aldrig vælge noget, der er ineffektivt. Vores medarbejdere og forhandlere er i stand til at give præcis og korrekt produktrådgivning pga. deres mange års erfaring og omfattende viden om markedet og dets udvikling. Dette gør os førende på markedet. Vi elsker at tænke sammen med dig, og fordi vi styrer alt, lige fra produktion til distribution, og fordi vi er fleksible, kan vi levere en løsning, der passer til alle dine behov.

Download