main content

Nyheder

Er du nysgerrig efter de seneste nyheder fra Q-Pall? Læs de seneste nyheder her!

 • Gebruikte Pallet Q-PALL

  3 almindelige typer af brugte paller

  26/10/2017

  Hvis du vælger plastpaller, vælger du automatisk bæredygtighed, fordi plastpaller ofte er lavet af fuldt genbrugsplast, såsom robuste plasthætter fra sodavandsflasker. Derudover kan du vælge at købe brugte plastpaller. Prisen på brugte paller er ofte meget attraktiv. Desuden er de mere bæredygtige end træpaller og mere miljøvenlig end nye plastpaller. Ikke desto mindre anvendes der ikke nye råmaterialer og energikilder til deres produktion. Du kan også vælge mellem forskellige modeller. Hvad kan de 3 typer af brugte paller bruges til?

  3 almindelige typer af brugte paller

 • Carbon Footprint Q-PALL

  Plastpaller og miljøbevidsthed, alt hvad du behøver at vide

  12/10/2017

  Når du skal til at vælge paller, skal du først se på, hvad pallen skal bruges til, og hvilken funktion der kræves til dette. Du har også valget mellem en træpalle og en plastpalle. Dette valg er i stigende grad forbundet med en miljøbevidst virksomhed. Virksomhedernes sociale ansvar er et vigtigt tema for flere og flere virksomheder. Hvad betyder en plastpalle i dette sammenhæng? Vi vil forklare alt, hvad du behøver at vide om plastpaller og miljøbevidsthed.

  Plastpaller og miljøbevidsthed, alt hvad du behøver at vide

 • antistatisch Q-PALL plastic pallets

  Lethed og fordele ved anti-statiske paller

  28/09/2017

  Det er ikke tilladt for kvaliteten at lide overlast. Men sommetider kan lasten på pallen blive elektrisk opladet på grund af friktionen mellem emballagen og plastpallen. Og det kan medføre problemer. Du kan vælge en anti-statiske palle. Hvad er disse præcis, og hvad betyder det for dine produkter?

  Lethed og fordele ved anti-statiske paller

 • antislip Q-PALL plastic pallets

  Skridsikre paller, er de obligatoriske?

  14/09/2017

  Plastpaller er beregnet til opbevaring og transport af produkter. Pallerne bruges, så lasten ikke bliver beskadiget. Men hvad nu hvis der er glat last på plastpallerne? Den glatte last kunne glide af pallerne og så er det din risiko, hvis varene bliver beskadiget. Eller stoffer bliver frigivet, som kan forårsage en sundhedsfare, hvis nogen kommer i kontakt med stoffet. Dette kan forhindres ved at bruge skridsikre paller. Hvordan fungerer det præcist, og er der et krav?

  Skridsikre paller, er de obligatoriske?

 • brugte plastpaller

  Hvorfor vælge brugte paller?

  30/08/2017

  Når du har brug for paller, er det vigtigt at du overvejer, hvad du vil bruge dem til. Hvad er lasten? Hvordan skal transporten arrangeres og vil plastpallerne blive brugt til opbevaring? Når du har fundet ud af, hvilken type palle du har brug for, opstår der et andet spørgsmål. Ønsker du nye paller eller vil du vælge brugte plastpaller? Vi hjælper dig gerne med dit valg og diskutere fordelene ved brugte paller nedenfor.

  Hvorfor vælge brugte paller?

 • selectie van pallets

  Hvad skal du kigge efter - for at vælge den rigtige pallestørrelse?

  16/08/2017

  Når du for brug for paller, er det vigtigt, at du træffer det rigtige valg. Dette valg afhænger af en række aspekter. Selvfølgelig, er formålet med pallerne en del af denne valgproces. Ved valg af plastpaller, er det fx muligt at vælge en speciel hygiejnisk palle. Et andet punkt at huske på, er lasteevnen. Og du skal vælge den rigtige størrelse på pallen. Men hvad skal du kikke efter, når du bestemmer den rigtige størrelse?

  Hvad skal du kigge efter - for at vælge den rigtige pallestørrelse?

 • Heftruck

  Hygiejniske paller, hvad handler det om?

  27/07/2017

  Der er mange forskellige paller. Især når det kommer til plastpaller, er der mange forskellige modeller. De er velegnede til transport og opbevaring af meget forskelligartede produkter. Derfor er det vigtigt, at når du vælger en palle, skal du tage højde for, hvilken belastning den skal kunne bære. Det er også vigtigt at overveje transportmåden og oplagringen. Hygiejnepaller er ideelle til produkter, der skal beskyttes mod skadedyr, bakterier og svampe. Men hvordan virker det?

  Hygiejniske paller, hvad handler det om?

 • Chemical pallet

  Forskellige typer af kemiske paller og deres egenskaber

  13/07/2017

  En kemisk palle er en ud af mange typer af plastpaller. Denne palle blev oprindeligt anvendt til kemi- og plastindustrien i Europa. De kaldes ofte CP-paller. Kemiske paller anvendes også i mange andre industrier. En af de vigtigste egenskab ved CP-paller er, at de bevarer deres økonomiske værdi. Men hvilke typer kemiske paller finds der, og hvad er egenskaberne for de forskellige paller?

  Forskellige typer af kemiske paller og deres egenskaber

 • H1 pallet

  Hvad præcis er en H1 palle?

  28/06/2017

  Pallerne er velegnet til transport og opbevaring af alle slags produkter. Men nogle produkter har særlige egenskaber, der skal tages i betragtning ved transport og opbevaring. Tænk på køleprodukter, der er letfordærvelige, hvis hygiejnen ikke opfylder den korrekte standard. Naturligvis skal emballagen tilbyde beskyttelse, men transport- og oplagringsmetoden er også vigtig for disse produkter. H1-pallen er den udpegede palle til denne type produkt. Men hvad præcis er en H1 paller?

  Hvad præcis er en H1 palle?

 • ESD veilige pallet

  Hvad er ESD sikre paller og hvornår er de vigtige?

  14/06/2017

  Paller spiller en vigtig rolle i forbindelse med transport og opbevaring af forskellige varer og råvarer. Fordi lasten på en palle kan variere kraftigt, er der forskellige typer af paller.F.eks. er plastpaller til transport eller opbevaring af friske produkter meget forskellige fra dem, der er beregnet til væsker, pulvere eller gasser. Især for de sidstnævnte typer af last, er der særlige ESD-paller. Hvad er ESD-paller og hvornår er de vigtige?

  Hvad er ESD sikre paller og hvornår er de vigtige?

 • Waterflessen houder

  Paller til restaurationsbranchen.

  01/06/2017

  I cateringbranchen transporteres og opbevares levnedsmidler og andre cateringprodukter. Hvis det er nødvendig med køleopbevaring, foregår dette forhåbentlig på en korrekt måde. Skabe, hylder, fryserum, fryseskabe og køleskabe spiller en vigtig rolle i dette. Men paller er også inkluderet. Mulighederne er imidlertid forskellige, og vi diskuterer dem nedenfor.

  Paller til restaurationsbranchen.

 • groene voeten

  Reglerne for plastpaller

  25/05/2017

  Hvis du står og skal til at investere i paller, kan du enten vælge mellem træ- eller plastpaller. Muligheden for at erstatte træpaller med plastpaller, ses ud fra udviklingen omkring bæredygtighed, omkostningseffektivitet og miljømæssige overvejelser. Samfundet bliver mere og mere opmærksom på miljøet. Organisationer er også i stigende grad involveret i dette. Plastpaller passer godt sammen med denne udvikling. Men hvad er egentlig reglerne for plastpaller?

  Reglerne for plastpaller

 • Opzetranden pallets Q-PALL

  Pallerammer, hvad er mulighederne?

  17/05/2017

  Bruger du plastpaller til opbevaring og transport af dine produkter?. Hvis ja, er dette sandsynligvis et bevidst valg fordi plastpaller er hygiejniske og robuste. Nogle gange opstår der stadig uheld, fordi lasten på pallen ikke er stabil nok. Dette øger risikoen for skader, hvilket ofte medfører tab eller ekstra omkostninger til f.eks. rengøring og reparation. Dette er ikke noget du ønsker. Heldigvis er der forskellige foranstaltninger, du kan foretage dig for at undgå at det sker. Læs mere om disse foranstaltninger nedenfor.

  Pallerammer, hvad er mulighederne?

 • Lekbak kunststof

  Plastik spildbakker, hvad bruges de til?

  10/05/2017

  Hvis du opbevarer eller transporterer olie, kemikalier eller andre farlige stoffer, er der altid en risiko for spild, og det er selvfølgelig ikke noget man ønsker sig. Disse spild udgør en risiko for miljøet, på de varer der transporteres og for de personer der arbejder med det. Selv ikke farlig flydende stoffer kan forårsage skade. Plastik spildbakker er en løsning til opsamling af stoffer. Fortsæt med at læse, hvis du ønsker at vide mere.

  Plastik spildbakker, hvad bruges de til?

 • Cleaning plastic pallets

  Sådan kan plastpaller rengøres optimalt

  03/05/2017

  Rengøring af paller kan være en vanskelig opgave. Nogle plastpaller har hjørner, der er vanskelige at få adgang til og få rigtig rengjort. Den store fordel ved at bruge plastpaller er at de kan tåle en hård vandstråle og rengøringsmidler. Men hvordan kan du optimalt rengøre plastpaller?

  Sådan kan plastpaller rengøres optimalt

 • Gekleurde pallets Q-PALL

  Hvilke type af plastpaller passer bedst til din branche?

  26/04/2017

  Plastpaller anvendes mere og mere indenfor de forskellige industrier, og det er med god grund. Plastpaller indebære betydelige fordele. Men ikke alle paller er lige velegnet til enhver type af anvendelse og lasteevne. Der findes forskellige typer af paller til forskellige anvendelser. Nedenfor forklarer vi, hvilke plastpaller der er bedst til din branche.

  Hvilke type af plastpaller passer bedst til din branche?

 • Palletschade

  De 9 mest almindelige fejl, som kan føre til skader på plastpaller og deres last

  20/04/2017

  De 9 mest almindelige fejl, som kan føre til skader på plastpaller og deres last

 • plastic-doppen-qpall

  Genbrug af plastpaller, hvordan fungerer det?

  13/04/2017

  En af grundene til hvorfor Q-Pall vælger at producere plastpaller, er genanvendelsesmuligheden. Ikke alene har plastpaller har lang levetid, men pallerne kan også genbruges. Det er godt for miljøet, som automatisk gør dig meget miljøbevidst! Men hvordan gør genbrugsprocessen arbejde, og hvad indebærer det? Vi vil meget gerne forklare.

  Genbrug af plastpaller, hvordan fungerer det?

 • Scannen en distributie NEWS

  Hvilke plastpaller passer bedst til dine ønsker?

  06/04/2017

  Plastpaller kan anvendes til mange forskellige formål. Det betyder at plastpaller laves til en bred vifte af muligheder, alle bliver udviklet til optimalt at fungere med det formål pallen vil blive anvendt til. Overvejer du at købe paller? Så er det vigtigt du først overvejer en række faktorer. På den måde vil du vide, om den valgte plastikpalle, opfylder alle dine krav. For at hjælpe dig på vej, beskriver denne artikel alle muligheder vedrørende plastpaller.

  Hvilke plastpaller passer bedst til dine ønsker?

 • Carbon footprint news

  Hvorfor vælge plastpaller i stedet for træpaller?

  30/03/2017

  Paller er et universelt objekt, der anvendes i hele verden til placering og transport af gods. Nogle gange bruges de endda som transportenhed. Paller bliver lavet i forskellige former, materialer og størrelser. De fleste mennesker kender en træpalle. Men er det berettiget? I denne artikel giver vi gode grunde til at vælge plastpaller i stedet for træpaller.

  Hvorfor vælge plastpaller i stedet for træpaller?