main content

Nyheder

Er du nysgerrig efter de seneste nyheder fra Q-Pall? Læs de seneste nyheder her!

 • H1 pallet

  Hvad præcis er en H1 palle?

  28/06/2017

  Pallerne er velegnet til transport og opbevaring af alle slags produkter. Men nogle produkter har særlige egenskaber, der skal tages i betragtning ved transport og opbevaring. Tænk på køleprodukter, der er letfordærvelige, hvis hygiejnen ikke opfylder den korrekte standard. Naturligvis skal emballagen tilbyde beskyttelse, men transport- og oplagringsmetoden er også vigtig for disse produkter. H1-pallen er den udpegede palle til denne type produkt. Men hvad præcis er en H1 paller?

  Hvad præcis er en H1 palle?

 • ESD veilige pallet

  Hvad er ESD sikre paller og hvornår er de vigtige?

  14/06/2017

  Paller spiller en vigtig rolle i forbindelse med transport og opbevaring af forskellige varer og råvarer. Fordi lasten på en palle kan variere kraftigt, er der forskellige typer af paller.F.eks. er plastpaller til transport eller opbevaring af friske produkter meget forskellige fra dem, der er beregnet til væsker, pulvere eller gasser. Især for de sidstnævnte typer af last, er der særlige ESD-paller. Hvad er ESD-paller og hvornår er de vigtige?

  Hvad er ESD sikre paller og hvornår er de vigtige?

 • Waterflessen houder

  Paller til restaurationsbranchen.

  01/06/2017

  I cateringbranchen transporteres og opbevares levnedsmidler og andre cateringprodukter. Hvis det er nødvendig med køleopbevaring, foregår dette forhåbentlig på en korrekt måde. Skabe, hylder, fryserum, fryseskabe og køleskabe spiller en vigtig rolle i dette. Men paller er også inkluderet. Mulighederne er imidlertid forskellige, og vi diskuterer dem nedenfor.

  Paller til restaurationsbranchen.

 • groene voeten

  Reglerne for plastpaller

  25/05/2017

  Hvis du står og skal til at investere i paller, kan du enten vælge mellem træ- eller plastpaller. Muligheden for at erstatte træpaller med plastpaller, ses ud fra udviklingen omkring bæredygtighed, omkostningseffektivitet og miljømæssige overvejelser. Samfundet bliver mere og mere opmærksom på miljøet. Organisationer er også i stigende grad involveret i dette. Plastpaller passer godt sammen med denne udvikling. Men hvad er egentlig reglerne for plastpaller?

  Reglerne for plastpaller

 • Opzetranden pallets Q-PALL

  Pallerammer, hvad er mulighederne?

  17/05/2017

  Bruger du plastpaller til opbevaring og transport af dine produkter?. Hvis ja, er dette sandsynligvis et bevidst valg fordi plastpaller er hygiejniske og robuste. Nogle gange opstår der stadig uheld, fordi lasten på pallen ikke er stabil nok. Dette øger risikoen for skader, hvilket ofte medfører tab eller ekstra omkostninger til f.eks. rengøring og reparation. Dette er ikke noget du ønsker. Heldigvis er der forskellige foranstaltninger, du kan foretage dig for at undgå at det sker. Læs mere om disse foranstaltninger nedenfor.

  Pallerammer, hvad er mulighederne?

 • Lekbak kunststof

  Plastik spildbakker, hvad bruges de til?

  10/05/2017

  Hvis du opbevarer eller transporterer olie, kemikalier eller andre farlige stoffer, er der altid en risiko for spild, og det er selvfølgelig ikke noget man ønsker sig. Disse spild udgør en risiko for miljøet, på de varer der transporteres og for de personer der arbejder med det. Selv ikke farlig flydende stoffer kan forårsage skade. Plastik spildbakker er en løsning til opsamling af stoffer. Fortsæt med at læse, hvis du ønsker at vide mere.

  Plastik spildbakker, hvad bruges de til?

 • Cleaning plastic pallets

  Sådan kan plastpaller rengøres optimalt

  03/05/2017

  Rengøring af paller kan være en vanskelig opgave. Nogle plastpaller har hjørner, der er vanskelige at få adgang til og få rigtig rengjort. Den store fordel ved at bruge plastpaller er at de kan tåle en hård vandstråle og rengøringsmidler. Men hvordan kan du optimalt rengøre plastpaller?

  Sådan kan plastpaller rengøres optimalt

 • Gekleurde pallets Q-PALL

  Hvilke type af plastpaller passer bedst til din branche?

  26/04/2017

  Plastpaller anvendes mere og mere indenfor de forskellige industrier, og det er med god grund. Plastpaller indebære betydelige fordele. Men ikke alle paller er lige velegnet til enhver type af anvendelse og lasteevne. Der findes forskellige typer af paller til forskellige anvendelser. Nedenfor forklarer vi, hvilke plastpaller der er bedst til din branche.

  Hvilke type af plastpaller passer bedst til din branche?

 • Palletschade

  De 9 mest almindelige fejl, som kan føre til skader på plastpaller og deres last

  20/04/2017

  De 9 mest almindelige fejl, som kan føre til skader på plastpaller og deres last

 • plastic-doppen-qpall

  Genbrug af plastpaller, hvordan fungerer det?

  13/04/2017

  En af grundene til hvorfor Q-Pall vælger at producere plastpaller, er genanvendelsesmuligheden. Ikke alene har plastpaller har lang levetid, men pallerne kan også genbruges. Det er godt for miljøet, som automatisk gør dig meget miljøbevidst! Men hvordan gør genbrugsprocessen arbejde, og hvad indebærer det? Vi vil meget gerne forklare.

  Genbrug af plastpaller, hvordan fungerer det?

 • Scannen en distributie NEWS

  Hvilke plastpaller passer bedst til dine ønsker?

  06/04/2017

  Plastpaller kan anvendes til mange forskellige formål. Det betyder at plastpaller laves til en bred vifte af muligheder, alle bliver udviklet til optimalt at fungere med det formål pallen vil blive anvendt til. Overvejer du at købe paller? Så er det vigtigt du først overvejer en række faktorer. På den måde vil du vide, om den valgte plastikpalle, opfylder alle dine krav. For at hjælpe dig på vej, beskriver denne artikel alle muligheder vedrørende plastpaller.

  Hvilke plastpaller passer bedst til dine ønsker?

 • Carbon footprint news

  Hvorfor vælge plastpaller i stedet for træpaller?

  30/03/2017

  Paller er et universelt objekt, der anvendes i hele verden til placering og transport af gods. Nogle gange bruges de endda som transportenhed. Paller bliver lavet i forskellige former, materialer og størrelser. De fleste mennesker kender en træpalle. Men er det berettiget? I denne artikel giver vi gode grunde til at vælge plastpaller i stedet for træpaller.

  Hvorfor vælge plastpaller i stedet for træpaller?

 • FREEZER SPACERS NEW

  NY! FRYSEMELLEMLÆG

  22/03/2017

  Frysemellemlæg anvendes almindeligvis som et afstandsstykke mellem de stablede lag med henblik på gradvis at transportere varme væk fra indholdet af de stablede kasser. Det er mellemlagets vigtigste funktion at sikre, at luftstrømmen ikke blokeres efter de første paller, men også når den bageste ende af fryserummet med højst mulig lufthastighed.

  NY! FRYSEMELLEMLÆG

 • Gewicht

  "Jeg leder efter en palle der kan klare belastninger på over 1.000 kg"

  16/02/2017

  Q-Pall er markedsførende inden for plastpaller. Til hvilken som helst anvendelse, i vores store udvalg vil du kunne finde den rette palle; fra europaller til hygiejniske paller og alt derimellem. Hvis du skal købe plastpaller, er det vigtigt at tage hensyn til pallelasten. Der er tre typer af belastninger: Palle rack belastning, statisk belastning og dynamisk belastning. Men hvad er forskellen? Og hvad er bedst for dig? I denne artikel, vil vi fortælle dig om det.

  "Jeg leder efter en palle der kan klare belastninger på over 1.000 kg"

 • Materiaal kunststof pallet

  Hvilke materialer er en plastpalle lavet af?

  31/01/2017

  Som du kan se på vores hjemmeside, er der mange typer af plastpaller. Alle disse paller adskiller sig ved forskellige aspekter. En af disse aspekter er materialet. Alle paller er lavet af et syntetisk materiale, men hver plastpalle består af forskellige komponenter. Er du nysgerrig efter mulighederne og fordelene? Så vil vi gerne forklare!

  Hvilke materialer er en plastpalle lavet af?

 • XRF analyse Q-Pall

  Hvad er en XRF analyse og hvad bruges den til?

  14/12/2016

  Q-Pall bruger forskellige redskaber til at sikre kvaliteten af plastik paller. For eksempel, bruger Q-Pall en fluorescens (XRF) metode til at bekræfte at produkterne lever op til RoHS direktivet. Præcist hvad er en XRF analyse? Det forklarer vi i denne artikel.

  Hvad er en XRF analyse og hvad bruges den til?

 • CP-4-NIEUW

  De fire mest kendte typer af paller

  25/11/2016

  Syntetiske paller, fås ikke blot i forskellige størrelser, der er også forskellige typer. For at kunne tilbyde de rigtige funktioner, for hver type anvendelse, består vores sortimentet af følgende fire vigtige palletyper.Vi vil kort forklare kvaliteten af hver af disse palletyper i artiklen nedenfor.

  De fire mest kendte typer af paller

 • Eksport paller

  Q-Pall eksport paller er ultralette, ekstremt slidstærke og så kan de stables

  11/11/2016

  Q-Pall’s stabelbare eksport paller er det helt rigtige valg, hvis du ønsker at spare på gulvpladsen og omkostningerne ved tom transport. De er bemærkelsesværdige lette, og på grund af deres særlige struktur, er de også yderst velegnet til køleskabe, hvilket gør denne type af syntetisk paller, særdeles velegnet til f.eks kødindustrien. Vores avancerede stabelbare eksport paller er tilgængelige i forskellige 9-benet modeller.

  Q-Pall eksport paller er ultralette, ekstremt slidstærke og så kan de stables

 • NEW-QP1140HR6R-ASCD

  NY! De mest praktiske paller der findes på markedet i dag

  27/10/2016

  Sortimentet af syntetiske paller I høj kvalitet, der tilbydes af Q-Pall bliver løbende udvidet; denne gang med to ekstremt holdbare multi-purpose paller, en palle, som er blevet udviklet i samarbejde med en førende hollandsk kemikoncern.

  NY! De mest praktiske paller der findes på markedet i dag

 • Label-milieuvriendelijk-carbon-footprint

  Hvad er et kulstof-fodaftryk, og hvad er plastpallernes rolle her?

  25/10/2016

  I dag bliver samfundet bliver mere og mere miljøbevidst, herunder virksomheder og organisationer. Derfor er der fremkommet en kategori af virksomheder, som er miljøbevidste og driver forretning på en bæredygtig måde: virksomhedernes sociale ansvar (CSR). Kulstof-fodaftrykket er inkluderet i CSR, som en foranstaltning, industrivirksomheder og organisationer kan udnytte. Hvad indebærer dette, og hvordan påvirker det plastpalle-branchen Vi giver et overblik i denne artikel. 

  Hvad er et kulstof-fodaftryk, og hvad er plastpallernes rolle her?