main content

KVALITEIT IFØLGE Q-PALL

Q-PALL er en producent og leverandør af markedsledere inden for plastpaller. På grund af de mange fordele ved plastpaller, disse innovative logistiske værktøjer i næsten alle respekterer et bedre alternativ til de velkendte træpaller.

Produktionen af Q-PALL omfatter både retur paller og plastmateriale paller til engangsbrug. Det betyder, at du nu vælge fra en bred vifte af typer og designs.

Q-PALL produkter omfatter både retur paller og engangs-plastpaller. Som et resultat, kan du vælge mellem et stort antal typer og modeller i disse dage. Det er vigtigt, ud fra et økonomisk synspunkt, og at sikre, at logistikken pågældende proces kører perfekt, at den rigtige palle er valgt for hver enkelt applikation. Vores sortiment omfatter mere end 100 produkter, som er tilgængelige i forskellige størrelser og farver.

Mange års erfaring, store lagre og en kundeorienteret organisation garanterer fremragende plastpaller med korte leveringstider og service, der er mere end blot "godt". 

Som supplement til vores omfattende standard sortiment af plastpaller, vi også give plastpaller foretaget kundens specifikationer. Vi udvikler innovative koncepter og produkter, ofte i samråd, for at opretholde vores kunders ledende stillinger.