main content

Denne side er ikke tilgængelig på dansk

Nieuws

Wij van Q-PALL zijn altijd bezig met de laatste ontwikkelingen. Nieuwsgierig naar wat deze ontwikkelingen zijn? Lees het laatste nieuws hier!

Blijf altijd op de hoogte met onze nieuwsbrief.

 • Export pallet qp1140

  Eksportpaller: hvad er det og hvad er fordelene?

  23/08/2016

  Q-Palls produktportefølje består af forskellige former for paller. En af dem er eksportpaller. I denne artikel vil vi beskrive præcist, hvad det en eksportpalle er og hvilke fordele den har.

  Eksportpaller: hvad er det og hvad er fordelene?

 • New heavy QP1210HR Top Diagonaal

  Den nye standard i heavy paller

  08/08/2016

  Q-Pall introducerer den første palle fra den nye HEAVY palle serie. Når det kommer til stabilitet, statisk og dynamisk belastning, reoler belastning og holdbarhed er denne palle, helt i tråd med den nyligt indførte andengeneration af mellemstore paller, ligeså uovertruffen.

  Den nye standard i heavy paller

 • Pallet racking

  Hvordan bliver plastpaller testet?

  01/08/2016

  For at levere plastpaller af høj kvalitet, gennemfører vi et par tests under og efter fremstillingen; for eksempel, når pallerne er fremstillet og før de er klar til at blive brugt. I denne artikel vil vi forklare, hvilke tests vores plastpaller gennemgår.

  Hvordan bliver plastpaller testet?

 • Export pallet

  Top 3 anvendelser af syntetiske paller

  31/05/2016

  Syntetiske paller har flere fordele. Disse fordele gør paller egnet til en række forskellige anvendelser. I denne artikel vil vi forklare de 3 vigtigste anvendelser af syntetiske paller.

  Læs mere

 • Brugte syntetiske paller

  Skal man købe nye eller brugte syntetiske paller? Fordele og ulemper

  30/03/2016

  Syntetiske paller findes i forskellige former, størrelser og typer. Der er derfor  forskel på nye og brugte paller. Nye paller produceres specielt til køberen, og de har ikke været brugt før. Brugte paller er syntetiske paller, ....

  Læs mere

 • Hvordan produceres plastpaller

  Hvordan produceres plastpaller?

  17/03/2016

  Fremstilling af plastpaller er en proces med mange forskellige trin. Dette skyldes, at der er en lang række faser, som indeholder både test og produktion i løbet af hele processen. På denne måde holdes pallernes ....

  Læs mere

 • Hygenic pallets

  5 ting du bør vide om syntetiske paller og hygiejne

  29/02/2016

  Til transport af nogle fragttyper, som fx fødevarer, er det vigtigt at der er en bestemt grad af hygiejne. Takket være de syntetiske pallers forskellige karakteristika er de mere hygiejniske end træpaller. I denne artikel kommer vi med 5 faktuelle oplysninger og forklarer, hvorfor syntetiske paller er hygiejniske.

  Læs mere

 • 4048 inch plastic pallet

  New 48” x 40” medium pallet first in a new line plastic pallets specially designed for the US market

  11/02/2016

  In January 2016 Q-Pall introduced its first in a new line of strongly improved plastic pallets specially designed for the US market, which again excel in an optimal balance between price and performance. Plastic pallets demand in the US is driven by consumer interest in the use of plastic pallets because of their performance qualities.

  Read more

 • QPALL export regelgeving

  Hvad med regulativerne angående plastikpaller og eksport?

  11/02/2016

  Plastikpaller bruges mest til at transportere varer, også i udlandet. Men hvad med regulativerne? Findes der regler i forbindelse med eksport af plastikpaller? Og er de mere fordelagtige end for træpaller? Vi beskriver det i denne artikel.

  Hvad med regulativerne angående plastikpaller og eksport?

 • Label-milieuvriendelijk-carbon-footprint

  Hvor miljøvenlig er plast paller?

  17/12/2015

  Bæredygtighed og miljømæssigt venlighed er almindelige udtryk i dag, som spiller en rolle i virksomhedernes sociale ansvar. Et produkt, der reagerer godt på denne udvikling er plastik pallen. Først og fremmest er plastpallen meget holdbar sammenlignet med træpaller, da deres levetid er 10 gange så længe. Brug af plastpaller bidrager også til et godt miljø. Læs denne artikel for at opdage, hvorfor og hvordan plast paller er så godt for miljøet.

  Hvor miljøvenlig er plast paller?

 • Tips and questions

  3 praktiske tips, når de køber paller

  11/12/2015

  Købet af paller kan synes enkelt, men du bør overveje en række ting, hvis du ønsker at vide, hvad du skal købe. For eksempel det pallerne skal bruges til har en stor indflydelse på valget af typen af pallen du skal vælge. I denne artikel vil vi diskutere en række tips, der er vigtige, når de køber paller.

  3 praktiske tips, når de køber paller

 • CP-4-NIEUW

  Nye 1300 x 1100 mellemstore paller andet produkt i en ny linje af forbedrede plastpaller

  26/11/2015

  I november introducerer  Q-Pall sit andet produkt i en ny linje af stærkt forbedrede plastpaller, hvilket igen udmærker sig ved en optimal balance mellem pris og ydelse.

  Den nye 1300 x 1100 mm, CP4  og CP7  palle fås med enten en åben eller en solid øverste del. Pallen med en 90% fast del kan også bruges som en hygiejnisk palle, fordi de optimale betingelser observeres under hele behandlingen. Det unikke design, åben og lukket, betyder også, at den nye palle kan rengøres nemt og hurtigt. Og som alle andre mellemstore plastpaller, er denne nyudviklede palle stærk, robust, og tilbyder en pålidelig og ensartet ydelse.

  Nye 1300 x 1100 mellemstore paller

 • CP Pallets

  Alt hvad du behøver at vide om CP paller

  25/11/2015

  CP pallen har andre funktioner i forhold til en "normal" palle, selvom de ser meget ens ud. Hvorfor har CP palle et andet navn, og hvad er forskellen mellem CP palle og den regelmæssige palle? Vi vil forklare det i et par trin.

  CP paller

 • 1210M-new

  Nye 1200 x 1000 mellemstore paller, først i en ny linje af forbedrede plastpaller

  29/10/2015

  Q-Pall har introduceret den første af en ny serie af forbedrede plastpaller, med en optimal balance mellem pris og ydelse.

  De nye 1000 x 1200 mm, CP1 og CP6 paller kommer med en række forbedrede funktioner. Afrundede hjørner for en glidende overgang, hvilket igen er godt for automatiserede transportsystemer. Dette minimerer risikoen for at paller blive hængende eller beskadiget, hvilket sker ofte ved brug af træpaller.

  Nye 1200 x 1000 mellemstore paller

 • Color pallets

  Fordelene ved syntetiske paller frem for træpaller

  14/10/2015

  Syntetiske paller består af genbrugsplast, hvilket gør dem meget miljøvenlige. Stigende brug af den syntetiske palle går hånd i hånd med udviklingen af socialt ansvarlig erhvervsvirksomhed. De syntetiske paller er meget holdbare, fordi de har en gennemsnitlig levetid på 10 år. Det er 10 gange mere end træpaller. Bortset fra det, er der mange andre fordele ved syntetiske paller sammenlignet med træpaller. I denne artikel opsummerer vi disse fordele for dig. 

  Læs mere

 • New truck 08-2015

  VLGroep & Q-Pall take 8th Scania EUR6 volume truck in use

  05/08/2015

  VLGROEP and Q-PALL have strengthened their cooperation for the future with the receipt of the 8th volume truck entirely in the style of Q-PALL. This combined with the recently delivered trucks, VLGROEP has a fleet of 8 volume combinations fully customized and branding of Q-PALL Veghel.

  Continue reading

 • QP1140MR3R-PAS

  Q-Pall launched new plastic medium pallets : 1100x1100mm and 1140x1140mm.

  29/07/2015

  The new medium export pallets 1140x1140mm (CP3 and CP9) and 1100x1100mm made by Q-Pall are a further development of the Q-Pall Plastic Pallets range which has become the standard in many industries in Europe.

  Continue reading

 • QP1208MR3RR-CD

  Innovation from Q-Pall : robuste plastic euro pallet with closed deck

  29/07/2015

  Q-Pall introduces also a brand new developed 800 x 1200 mm medium export pallet (europallet/ CP2). 

  Continue reading

 • Q-Pall is growing

  Q-PALL is growing

  21/09/2014

  More and more companies experience the quality of Q-PALL pallets. And that can be felt! The number of orders has grown enormously in the past year. So much so, that the factories in the Netherlands, Denmark, and Germany have had to increase their manufacturing capacity. Arno Putters, manager of Q-PALL Otherwise we simply cannot meet demands 

  Continue reading